Capperi on Pizzamestari 2019

Kolme voittajapizzaa

Kolme voittajapizzaa

Capperin Miguel Angel Papaianni valittiin vuoden 2019 Pizzamestariksi, kolmella hyvin erilaisella tuotoksellaan.

Finaalissa kilpailijoiden tuli tehdä pizza, jossa sai käyttää vain kolmea raaka-ainetta. Capperin mestarikokki loihti aivan uuden Gourmet-pizzan Regina del Maren – Meren Kuningatar. Kuten Terävä puheessaan voiton ratkettua sanoi; ”Kilpailu oli kovatasoista ja kaikkien kilpailijoiden pizzapohjat olivat loistavia. Miguelin taidonnäytteessä korostui kuitenkin innovatiivisuus. Pizzakastikkeeseen lisätyt äyriäiset olivat piste i:n päälle. Lisäksi hän toteutti kilpailutyönsä tehtävänantoa kunnioittaen ja ajankäyttöä halliten”, kertoo päätuomari Pekka Terävä

Regina del Mare

Seafood -tomaattikastike, jossa sinisimpukoita, katkarapuja, kirsikkatomaatteja, luumutomaatteja, valkosipulia, punasipulia, suolaa ja mustapippuria
Valkosipulissa ja oliivioljyssä haudutettuja sinisimpukoita (ripaus valkoviiniä)
Mozzarellaa
Persiljaa

Regina del Mare
Monte Faito

Monte Faito

Saksanpähkinäpestokastiketa
Mozzarellaa
Ohuita Provolone del Monaco siivuja (tyypillinen juusto Sorrenton kukkuloilta)
Karamellisoituja viikunoita
Piennolo tomaatti
Chilirihmaa
Tuoretta basilikaa

Ryynimakkarapizza

Grillattua ryynimakkaraa, joka maustetaan tuoreella valkosipulilla, rosmariinilla ja jalapenolla Puolikkaita uunissa paahdettuja kirsikkatomaatteja
Grillattua punapaprikaa, joka sekoitetaan valkosipulin, oreganon ja neitsytoliiviöljyn kanssa
Kuullotettua punasipulia ja valkosipulia
Tomaattikastiketa
Mozzarellaa
Tuoretta basilikaa

Ryynimakkarapizza