Meistä

Aitoa napolilaista pizzaa

Milloin olet viimeksi maistanut Helsingin parasta pizzaa

Capperin aito napolilainen pizza vie sinut hetkessä Välimerelle. Hienoimmasta italialaisesta täysjyvävehnästä tehty taikina saa ylleen tomaatteja Vesuviuksen alueelta San Marzanosta ja Corbarasta, sekä kolmesti maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta.

Näitä raaka-aineita et saa Suomessa mistään muualta kuin Capperista, sillä ravintolamme maahantuo pientuottajilta kaikki käyttämämme raaka-aineet.

Capperin ensimmäinen pizza!

Buon Appetito! – Capperin syntyhistoria

Capperin tarina alkoi kaveriporukan ystävyydestä. Perheiden kasvaessa ystävykset muuttivat maailmalta Oulunkylän lähistölle. Ystävyyden lisäksi kasvoi nälkä. Oulunkylästä puuttui enää vain yksi asia: ruokapaikka, jossa haluaisi syödä vaikka joka päivä. Perheiden yhdistäessä taitonsa ja intohimonsa syntyi Capperi – Suomen ensimmäinen napolilainen gourmet-pizzeria.

Yksi pääomistajista, italo-argentiinalainen ”titolare” Miguel Angel Papaianni, loi yhdessä keittiön kanssa ruokalistan, jollaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta. Jokaisen Capperin henkilökunta on perinpohjaisesti koulutettua. Raaka-aineet maahantuodaan alkuperäisiltä ja tarkkaan valituilta pientuottajilta. Sen tähden jokainen Capperin pizza on kuin taideteos, joka tehdään uudelleen ja uudelleen joka kerta yhtä täydellisesti – satoja kertoja päivässä.

 

Lähijunalla Italiaan?

Oulunkylän Capperi nousi nopeasti avaamisensa jälkeen hurjaan suosioon ja ravintolaan matkustetaan edelleenkin pidemmänkin matkan päästä. Asiakkaiden kehujen mukaan Capperia lähemmäs oikeaa Italiaa ei Suomessa edes voi päästä. Syksyllä 2020 Helsingin Uutisten lukijat äänestivätkin Oulunkylän Capperin Helsingin parhaaksi pizzeriaksi.

Oulunkylästä Capperi lähti laajentumaan myös muualle pääkaupunkiseudulle, ja nykyisin Cappereita on yhteensä jo kolme kappaletta. Jokaisella Capperilla on omat erityispiirteensä, mutta jokaista ravintolaa yhdistää etenkin intohimo täydelliseen napolilaiseen pizzaan ja parhaisiin raaka-aineisiin.

Dinner with partners
Yksityinen juhla osakkaiden kanssa ennen avajaisia