Miten Capperin pizzat syntyvät

Hyvää, puhdasta & reilua!

Raaka-aineet ovat Capperin ylpeys. Capperi kuuluu kansainväliseen Presidia Slow Food-järjestöön, jonka ideana on tukea laadukkaita pientuottajia, suojella ainutlaatuisia ekosysteemejä ja elvyttää perinteisiä prosessointimenetelmiä. Perinteiset menetelmät takaavat alkuperäiset ja aina korkealaatuiset maut.

Laatu on meille ylpeydenaihe

Kolme kertaa maailman parhaaksi valittu mozzarella, Campanialainen Ella-mozzarella leikataan päivittäin tuoreena Capperissa. Hienoimmat korkeakuituiset jauhot tulevat arvostetuimmilta italialaisilta myllyiltä. Kylmässä kivimyllyssä jauhetut jauhot tarkistetaan lopulta vielä optisesti lähestulkoon jyvä jyvältä! Laadukas käsittely takaa jauhojen korkealuokkaisen maun.  

Lisäksi Capperissa käytetyt tomaatit kypsyvät Vesuviuksen alueella San Marzanossa ja Corbarassa, tulivuorten tuhkan rikastamassa mineraalisessa maaperässä Välimeren auringon alla.

Capperissa on tarjolla myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Jokainen yksityiskohta on meille tärkeä

Capperin erikoisuutena on vain Capperille kehitetty pizzalaatikko, joka käy tarjottimesta ja pitää lämmön pitkään – kannen uniikkina yksityiskohtana toimii irrotettava pizzalapio. Pizzalaatikon erityinen pinnoite myös takaa sen, ettei pizzan maku muutu pidemmälläkään kuljetusmatkalla.

Lopputulos on herkullinen, ainotlaatuinen ja maukas pizza

Lopputulos on herkullinen, ainutlaatuinen ja maukas pizza.

Kuvat puhuvat aina parhaiten puolestaan, mutta alla olevia kuvia kannattaa katsella omalla vastuulla: ne saattavat aiheuttaa vakavan akuutin pizzahimon.

Mikäli oireet eivät helpota, suosittelemme pikimmiten tekemään pöytävarauksen tai hätätilanteessa hakemaan noutotilauksen!